Our "World Famous" Australian Black Angus Burgers
Bij u thuis bezorgd

Over ons

 

Op  de eerste plaats dank u voor uw belangstelling voor onze site.

Al sinds 2016 maken wij onze Premium Black Angus burgers op een vaste Locatie in Amsterdam, maar ook in onze foodtrailer,op festivals en evenementen. Onze burgers zijn van topkwaliteit, gemaakt van Australian Black Angus Beef.

Check onze menu kaart voor de diverse opties. Een goede tip is onze BACON CLASSIC. 

Helaas door Corona, hebben wij  het afgelopen jaar, maar ook dit jaar geen evementen en festivals kunnen doen. Maar gelukkig is onze gemeente BurgerBarn goedgezind en hebben zij ons een omgeveingsvergunning verleend voor zolang de Corona maatregelen gelden. Ons bezorggebied is: Hilversum, Naarden en Bussum. Dit betekent dat u onze burgers vanaf  3 April 2021, bij ons kunt bestellen, en wij komen ze dan hoogstpersoonlijk bezorgen. Pinnen aan de deur is mogelijk, maar via tikkie vooraf betalen kan ook.

 

 De afgelopen 5 jaar zijn wij met expirimenteren en doorleren, afkijken in USA uitgegroeid tot toppers in de bereiding van onze heerlijke burgers. Mogelijkheden voor iedereen, check de menukaart. Wel brengt ons heerlijke black angus vlees de  Burger naar een next level. Een heerlijk brioche broodje verse sla , tomaat evt jalapenôs, de burger bacon en andere toppings en ingrediënten maken de burger af. Heerlijk Sweet Baby Ray's BBQ saus, of smoky mountain american mosterd enz.

 

 

 

Mijn naam is Marcel Kamerling, en ben bereider van uw bestelling, vragen en opmerkingen enz. kunt u via contact formulier kwijt, maar ook via Whats app.

LET OP: Door corona is onze capaciteit beperkter, dus doe Uw bestellingen op tijd zo voorkomt teleurstelling.

U kunt een bezorgtijd reserveren voor Zaterdag en Zondag avond, als in een restaurant VOL IS VOL. Bij het Bezorgen houden wij de coronaregels aan, betalen contactloos, en ook bezorgen contactloos. Zolang de avondklok geldt, is de laatste bezorgmogelijkheid 20:30 uur.

Reserveren kan via Whats App: 06 42262988 of via FB messenger.